El cantant Meat Loaf ha mort als 74 anys, tal com ha confirmat la seva família a través d’un comunicat, on s’explica que ha traspassat de nit al costat de la seva esposa Deborah. Les seves filles Pearl i Amanda, així com alguns dels seus amics més propers han estat al seu costat les últimes 24 hores.

Meat Loaf també era el nom amb el qual es coneixia el projecte entre el músic i el compositor Jim Steinman. Junts van crear un dels discs més venuts de tota la història, “Bat Out Of Hell”. El treball estaria format per una trilogia: “Bat Out of Hell II: Back into Hell” i “Bat Out of Hell III: The Monster is loose, amb unes vendes que superen els 65 milions de còpies.

Va tenir una carrera musical de sis dècades, amb les quals va vendre més de 100 milions de discs a tot el món. També destaca la seva faceta com a actor, en més de 60 pel·lícules i un bon grapat de sèries de televisió.

- Publicitat -

El 2007 durant un concert a Newcastle va sorprendre al públic acomiadant-se dels escenaris, tot i que el seu promotor va aclarir que la gira continuaria i mai va arribar a abandonar la música en directe, tot i patir alguns moments difícils. El 2011 es va desmaiar durant un concert a Pittsburg.

El seu darrer disc va ser “Braver Than We Are” i es va editar el 2016.