Aquesta matinada s’han donat a conèixer els vencedors dels Globus d’Or, en un lliurament que no ha comptat amb cap gala ni retransmissió televisiva, a causa de les polèmiques constants amb els premis, però també per l’augment de casos de la variant Òmicron.

Billie Eilish i el seu germà Finneas han estat els guanyadors de la millor cançó gràcies a la seva interpretació a la pel·lícula de James Bond ‘No time to die‘. La cantant s’ha imposat a la resta de nominades, com per exemple Beyoncé per ‘Be alive’.

A l’apartat de banda sonora Hans Zimmer s’ha imposat gràcies a la seva creació per “Dune” del director “Denis Villeneuve”.

- Publicitat -

Els principals premis han anat repartits per West Side Story, The Power of the Dog i la sèrie Succession, totes tres amb 3 guardons. Pots consultar la resta de guanyadors aquí.