Carlos Marín el cantant espanyol de la formació Il Divo ha mort a un hospital de Manchester, on estava ingressat des del passat 8 de desembre. El músic es va començar a trobar malament i el van ingressar al centre hospitalari, on ha passat els últims dies en coma induït. Les causes de la mort no han estat confirmades de forma oficial.

El grup ho ha anunciat a través de les xarxes socials, on han explicat la tristesa que els hi suposa haver d’explicar la mort del músic. En el comunicat diuen que no hi haurà cap altra veu o esperit com el d’en Carlos. Durant 17 anys, els quatre han estat junts en aquest increïble viatge de Il Divo i trobaran molt a faltar al seu estimat amic. Desitgen que la seva bonica ànims descansi en pau.

Els últims dies el grup havia anunciat la cancel·lació d’alguns concerts a causa “d’una malaltia” que els obligava a ajornar els directes previstos fins el desembre del 2022.

- Publicitat -

Il Divo es va fundar el 2003 per Simon Cowell i al llarg d’aquests anys ha venut més de 40 milions de discos en tot el món.