Aquest dilluns s’han donat a conèixer les nominacions dels Globus d’Or 2022 que s’entregaran el 9 de gener.

En la categoria de millor cançó original competiran Beyoncé amb ‘Be alive’ per “King Richard”; Billie Eilish i Finneas amb ‘No time to die’, Van Morrison amb ‘Down to Joy’ per “Belfast”; Jamie Alexander Hartman, Jennifer Hudson i Carole King amb ‘Here I Am’ per “Respect” i Lin-Manuel Miranda amb ‘Dos oruguitas’ per “Encanto”.

Jonny Greenwood de Radiohead està nominat a la categoria de millor banda sonora per “The Power of the Dog”, juntament amb Alberto Iglesias per “Madres paralelas”, Alexandre Desplat per “The French Dispatch”, Hanz Zimmer per “Dune” i Germaine Franco per “Encant”.

- Publicitat -

A millor pel·lícula musical o comèdia figuren: “Cyrano”, “Don’t look up”, “Licorice Pizza”, “Tick Tick Boom” i “West Side Story”.

A la categoria de millor actriu Lady Gaga figura a l’apartat de drama gràcies al seu paper a “House of Gucci”

“Belfast” i “The Power of the Dog” són les produccions amb més nominacions, amb un total de 7, seguides per la sèrie “Succession” amb 5.

Pots consultar totes les nominacions aquí.