Ben Harper, referent del folk-rock americà, actuarà al Sons del Món de Roses el dia 23 de juliol acompanyat de la super banda The Innocent Criminals. Des del seu primer disc, Welcome To The Cruel World, que va veure la llum l’any 94, Harper ha publicat una gran col·lecció de discos d’estudi carregats d’èxits que sonen a folk americà, blues, rock i soul. Els elogis de la crítica, nombroses gires internacionals amb les entrades exhaurides i una sèrie d’aparicions a televisió han projectat Ben Harper com unes autèntica estrella global. Els concerts del guitarrista i cantant californià són una descàrrega de talent que emociona des de la primera nota.

El Sons del Món, que enguany celebra quinze anys consolidat com un dels grans festivals d’estiu de la Costa Brava, també acollirà una celebració d’aniversari rodó: Un dels deu únics concerts de celebració del 10 anys que Oques Grasses farà al 2022 a Catalunya. Serà el 31 de juliol i els osonencs, sense cap mena de dubte, el grup més popular de l’actualitat a casa nostra, hi repassaran els seus cinc discos d’estudi carregats d’èxits com “In The Night”, “Cara de cul”, “Sexy”, “Petar-ho” o “La gent que estimo”.

El festival de Roses ja va avançar fa unes setmanes el concert dels Earth Wind & Fire Experience amb Al McKay. El gran nom de la música disco dels setanta arribaran a Roses el 5 d’agost per omplir-lo de funk, soul, música disco i jazz. Al McKay, peça clau, guitarrista, productor i compositor de la mítica banda, reviurà amb una banda all stars de músics del gènere, grans èxits com “September”, “Let’s Groove” o “Boogie Wonderland”, que els ha aportat fins a sis Premis Grammy.

- Publicitat -

La quinzena edició del festival delicatessen de l’Empordà, el Sons del Món, se celebrarà un any més exclusivament a la Ciutadella de Roses, un espai patrimonial i arqueològic, que és un dels escenaris més privilegiats de la Costa Brava.