Aquest dimarts s’han presentat les 3 nominades als Brit Awards en la categoria de Rising Star, on es destaca l’artista que tindrà rellevància musical durant el següent any.

Entre les nominades trobem a Bree Runway i Holly Humberstone, que ja figuraven l’any passat a la llista de les 10 possibles estrelles del 2021. Enguany s’hi suma també Lola Young.

Bree Runway proposa una música alegre i enèrgica, en un so molt pop que ha agradat molt entre el públic britànic. Pel que fa a Holly Humberstone té entre els seus seguidors a Lewis Capaldi o a Matt Healy de The 1975 i s’inspira en veus com les de Lorde o Phoebe Bridgers, per compondre i crear la seva música. Finalment Lola Young, s’ha fet popular les darreres setmanes gràcies a la versió de ‘Together In Electric Dreams’ que es va convertir en banda sonora d’un anunci que va sonar molt al Regne Unit. Actualment es troba preparant disc al costat d’un habitual d’Adele, Paul Epworth.

- Publicitat -

Entre els històrics guanyadors dels Rising Star trobem Sam Smith, Jessie J o Adele.

Haurem d’esperar al 10 de desembre per conèixer el nom de la guanyadora.