La mallorquina Maria Jaume tancarà el proper 22 de desembre la gira del seu celebrat primer disc ‘Fins a magi no revisc‘, i ho farà amb un concert especial a la sala Apolo 2 de Barcelona, on pujaran a l’escenari tots els músics que han format part de la gira.

Obrirà la nit Lluís Cabot (Da Souza), que presenta les cançons de ‘Fernanda’, el seu darrer EP en solitari.

Proper i sincer, cru i transparent, l’univers musical de Maria Jaume estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (de Julia Jackin a Stella Donnelly o Angel Olsen) i la fecunda escena mallorquina actual.

- Publicitat -

Després de rebre excel·lents crítiques a finals de 2020 amb el seu debut “Fins a maig no revisc”, amb producció de Pau Vallvé, Maria Jaume va sorprendre l’estiu de 2021 amb un nou single i videoclip, “Un bon berenar”, produït per Lluís Cabot, i ja està preparant el seu segon disc, previst pel 2022.

Entrades a la venda.