Cruïlla, després d’anunciar els primers noms pel Festival Cruïlla i quan està a punt de concloure una nova edició de Cruïlla Tardor, gairebé completa la programació del seu cicle de Primavera a l’incorporar 9 noves actuacions.

Si anteriorment ja havia anunciat a Varry Brava, Delaporte, The Divine Comedy, Fuel Fandango, Miss Caffeina, Novedades Carminha, Ginestà, León Benavente, Els Catarres i Lágrimas de Sangre – banda que acaba d’anunciar nou disc pel mes de març després de rebre 2 discos d’or i 2 discos de platí pels seus anteriors treballs- Cruïlla Primavera incorpora les actuacions de 31 FAM,el concert doble d’Arde Bogotá -Shoegaze i distorsió, una veu trencada, un incendi que es propaga amb rapidesa- i la banda de pop OcataVega – presentant a Barcelona el seu nou àlbum, Mirlo Blanco- Ana Tijoux – la xilena torna al rap, a la paraula, a l’internacionalisme que ens reclama l’emergència mundial, a ser una en totes i totes en una, a la lluita antifeixista- Niños Mutantes – que portaran al directe el seu nou disc Ventanas- Rita Payés i Elisabeth Roma – en l’única data anunciada a Barcelona al 2022 – Tote King – que pujarà a l’escenari per presentar en directe The Kingtape- i Habla de Mi en Presente – la banda de technorumba presentarà el seu primer disc.

Amb aquestes incorporacions Cruïlla Primavera, ja ha anunciat una vintena de concerts a 7 sales de Barcelona (Apolo, Auditori de Barcelona, Sala Barts, La 2 de Apolo, Luz de Gas, Razzmatazz i Sant Jordi Club) amb estils que van del pop al rock, passant per l’electrònica o la bossa nova i els boleros i tindrà activitat del 5 de febrer al 24 d’abril de 2022.
- Publicitat -