Adele ha tornat i ho ha fet amb unes xifres espectaculars amb més de 260.000 còpies venudes de “30”, que ha superat les dades dels ABBA, que la setmana passada ja van fer rècord de vendes del 2021 amb unes 200.000 unitats venudes en 7 dies per “Voyage”.

Hem de viatjar fins el 2017 per trobar un disc que hagi venut més còpies. Llavors Ed Sheeran ho va aconseguir amb “Divide” amb 672.000 unitats. Si ho comparem amb “25” la baixa de vendes és força gran, ja que va vendre una mica més de 800.000 còpies, només sent superat pel “Be Here Now” d’Oasis.

Així mateix, Adele es converteix en la cantant femenina que més ven en set dies des del disc “25” editat per ella mateixa el 2015. Tots els seus discs han liderat al seu país.

- Publicitat -

Gairebé 17.000 de les còpies venudes han estat en format de vinil, aconseguint el número 1 de vendes també en aquest format.

Per altra banda, Adele se situa per sisena setmana consecutiva al número 1 de senzills amb ‘Easy on me’, seguit per ‘Oh my god’ (la segona cançó més popular de “30”), mentre que el quart lloc és per ‘I Drink Wine’, la cançó que sembla que serà el segon senzill del disc.

Adele també és número 1 a Alemanya, Austràlia, Irlanda, Noruega, Holanda o Suècia, mentre que a França i Itàlia ocupa el segon lloc. Als Estats Units se sabrà la setmana vinent, però té el número 1 assegurat amb unes xifres superiors a les 700.000 còpies venudes. A Espanya és tot un misteri el què passarà…