Si el passat dilluns el Cruïlla anunciava nous noms per l’edició de Cruïlla de Tardor 2021, i el dimarts presentava a Izal com a primer artista confirmat per Cruïlla de Tardor 2022, avui toca el torn d’oferir novetats de cara a la propera edició de Cruïlla de Primavera, del que ja es coneixien les actuacions de Fuel Fandango i Novedades Carminha.

Els murcians Varry Brava pujaran a l’escenari de La 2 de Apolo el 5 de febrer per presentar al públic de Barcelona el seu darrer disc “Hortera”. Mentre que el dia 26 de febrer actuarà a la Sala Razzmatazz de Barcelona el duet Delaporte, el projecte de música electrònica format per Sandra Delaporte i Sergio Salvi.

Un dia abans que Fuel Fandango actuï a la Sala Razzmatazz, The Divine Comedy, la banda de Neil Hannon, tornarà a Barcelona i ho farà en el marc del Sit Back, un cicle creat per L’Auditori de Barcelona en col·laboració amb els principals agents de l’escena musical de Barcelona.

- Publicitat -

La banda liderada pels germans Serrasolsas, Ginestà, que tenen previst presentar nou disc a principis d’any, actuaran per primera vegada a Cruïlla el 31 de març a la Sala Apolo, mentres que uns dels protagonistes de la passada edició del Festival Cruïlla, Lágrimas de Sangre, tornaran a Barcelona el 24 d’abril, aquest cop a la sala Razzmatazz .

Les entrades ja estan a la venda al web del festival.