La Super Bowl ja ha triat els artistes que actuaran a la mitja part del partit i enguany en seran uns quants: Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, Dr. Dre i Snoop Dogg, en una clara aposta pel so hip hop i R&B, després d’apostar els darrers anys amb Jennifer Lopez i Shakira, Lady Gaga, Katy Perry o The Weeknd aquest 2021.

Durant 15 minuts podrem gaudir de tot aquest talent, uns artistes amb vendes milionàries al seu país i alguns d’ells possiblement presentant nou material, com Kendrick Lamar o fins i tot Eminem.

Mary J. Blige és l’única que repetirà, després de participar el 2001 al costat d’Aerosmith,  NSYNC i Britney Spears.

- Publicitat -

El dia de l’actuació serà el 12 de febrer i s’haurà de veure si deixa més bones sensacions que les de The Weeknd, que tot i comptar amb un pressupost de 10 milions de dòlars, la sensació general no va ser molt positiva, tot i que també podria estar influenciada per la falta de públic o per la posada en escena.