Aquest divendres arriba ‘Easy on me’ la nova cançó de la britànica Adele, que ha de servir per presentar el seu esperat nou disc, sis anys després de “25”.

La setmana passada estrenava un petit vídeo en blanc i negre on podíem escoltar la melodia del seu nou senzill. Fa poques hores ha ofert un directe a través d’Instagram, on ha estrenat 40 segons d’aquesta nova cançó, que han deixat amb ganes de més als seus seguidors.

Adele ha parlat en el directe de l’experiència vital que ha experimentat al costat del seu espectador més implacable: el seu fill. Tal com explicava també en una entrevista a Vogue, la britànica ha relatat com el seu fill li fa preguntes molt bones, innocents, de les quals a vegades no té una resposta. Una d’elles va ser “per què ja no viviu junts?”. I és que Adele es va separar del seu marit, el pare del seu fill. La britànica comenta que va sentir la necessitat d’explicar-li tot a través d’aquest disc i que quan tingui 20 o 30 anys pugui saber qui era jo i perquè vaig decidir fer això.

- Publicitat -