La cantant Sarah Harding ha mort als 39 anys a causa d’un càncer de mama. L’agost de l’any passat va anunciar a les seves xarxes que el càncer havia avançat a altres parts del cos i que s’estava sotmetent a quimioteràpia.

La mare de la cantant ho ha anunciat a través del compte d’Instagram de la seva filla, explicant que la Sarah havia lluitat fins al seu últim dia contra aquesta malaltia. També ha agraït tot el suport que ha rebut la Sarah al llarg del darrer any, fet que va ser molt important per ella, per sentir-se estimada i li va donar força per continuar endavant. I que està convençuda que li hauria agradat que se la recordés per la seva carrera musical.

Sarah Harding va ser component de les Girls Aloud, una banda que es va crear el 2002 i que el 2013 va posar punt final després que moltes de les seves artistes iniciessin carreres en solitari. Harding va editar aquesta mateixa primavera el seu últim senzill ‘Wear it Like a Crown’. Així mateix també va escriure les seves memòries durant el temps que ha estat en tractament.

- Publicitat -