Música Global i Calaverita Records s’han unit per sumar forces en la nova etapa que comença La Pegatina, que presentarà el seu vuitè disc d’estudi.

Poca presentació necessita sens dubte la formació més internacional del nostre panorama, amb més de 1200 concerts a l’esquena i gires per més de 35 països entre els quals s’inclouen llocs com la Xina, el Japó o Austràlia.

El seu nou àlbum sorprendrà, i no deixarà indiferent a ningú, sent un dels seus projectes més ambiciós i internacional.

- Publicitat -

La primavera que és la data triada per a la seva publicació, però ja el pròxim 17 de setembre podrem gaudir d’un primer avançament costat de la formació holandesa Chef’Special.

“Down For Love” serà el títol d’aquest primer single, creat al costat de Chef’Special, artista holandès que converteix en número 1 totes les seves cançons al seu país.
Una col·laboració que sorgeix després de l’interès mutu entre les dues formacions en coincidir en diversos festivals europeus.

Es tracta d’un tema pop, cantant en castellà i anglès, al qual han donat forma les dues formacions durant mesos d’enviar-se la cançó perquè continués desenvolupant-la i produint-la cadascuna de les dues bandes.