Els últims anys hem escrit vàries notícies sobre el llançament del nou disc d’Adele, i és que entre fonts que deien que el disc sortiria en un moment concret, altres mitjans que especulaven que arribaria durant un altre mes i rumors varis no hem parat tots els mitjans de publicar notícies que encara no tenien confirmació oficial.

L’última d’elles no sabem si serà la definitiva, però la notícia que circula les últimes hores per la xarxa és que el relleu de “25” podria arribar el 5 de novembre (el mateix dia que ABBA editen el seu retorn).

I tot per una filtració d’una pàgina web de Sony Music, que hauria filtrat la data, però que ja ha retirat. Altres mitjans apunten que el primer senzill podria arribar el 8 d’octubre. Però com sempre, esperarem a confirmacions oficials abans d’obrir el cava.

- Publicitat -

I és que el nou disc d’Adele fa molt temps que hauria hagut de veure la llum, però el divorci de la britànica i l’arribada de la Covid, han fet que la sortida del disc s’hagi anat ajornant.

Sobre el nou disc s’ha dit també que podria apropar-se més al so soul, que deixaria una mica de banda el pop i que entre els noms que trobarem als crèdits hi hauria John Legend o Raphael Saadiq a la producció.