Sergio Dalma és tendència les últimes hores per la polèmica sorgida durant el concert que el músic va fer a Las Noches del Malecón de Múrcia.

El concert es va suspendre, ja que el cantant incitava el públic a saltar-se les normes anti-covid durant l’actuació. En un vídeo penjat per un assistent al concert es pot escoltar com Sergio Dalma diu “vamos a interrumpir el concierto cada vez que les manden sentarse”.

- Publicitat -

Aquestes paraules van causar indignació per part de l’organització del festival que va decidir suspendre el concert immediatament. A través d’un comunicat expliquen que no poden permetre que ningú, sigui qui sigui, posi en risc tot l’esforç realitzat durant els més de 60 concerts que s’han celebrat.

Dalma ha demanat disculpes pel seu comportament explicant que algunes persones s’estaven aixecant per ballar i ell es va excedir en el seu ànim d’intentar que tothom s’ho passés bé, des de les seves cadires, però dempeus i sempre amb la mascareta. Però que es va incomplir el protocol del cicle de concerts i no es podia fer.

El músic ha estat tendència les darreres hores a Twitter i ha rebut tot tipus de respostes, des d’insults, fins a algunes persones que estan d’acord en què la gent estigui dempeus des del seu seient ballant.