Joan Blau presenta el seu nou disc “Arrels de músic”, un LP que ha anat creant mes a mes en el seu repte personal de presentar cada mes una nova cançó en col·laboració amb amics i amigues. “Arrels de músic” són cançons que expliquen històries del passat, fets quotidians, moments màgics de la vida i de relats imaginaris.

Blau ens presenta el nou disc amb una ambientació que vol endinsar l’espectador en aquest viatge íntim i alhora emocionant. “Arrels de músic” es publicarà el 17 de setembre de 2021 en format cd i a totes les plataformes digitals. Arriba acompanyat d’una gira en viu per les principals sales del territori i en un format de petits concerts de proximitat.

El cd físic està fet amb paper reciclat, estampat a mà, ha estat dissenyat i maquetat per Joan Blau, Comando Jaza ha estat l’artista creador de la portada i dels dibuixos de dins del llibret. Blau presentarà el nou disc acompanyat dels músics: Luis Robisco (guitarra elèctrica i acústica), Xavier Monge (teclats), Jose Robisco (baix), Paquito Escudero (bateria i percussió) i Joan Blau (veu i guitarra acústica).

- Publicitat -