Swedish House Mafia ha tornat després de 9 anys de silenci i ho ha fet amb una nova cançó anomenada ‘It gets better’, que formarà part del seu primer disc “Paradise Again” que arribarà a finals d’aquest any.

El trio format per Axwell, Sebastian Ingrosso i Steve Angello reactiven així un projecte que els hi va donar molts números 1 com ‘One’, ‘Save the world’ o ‘Don’t you worry child’, però que van decidir acabar el 2013 per engegar projectes en solitari.

El grup vol explorar nous sons tal com es pot comprovar en aquest senzill de retorn. Els suecs han explicat a NME que han tornat per quedar-se i per seguir treballant colze a colze  i de compartir la bonica amistat que tenen.

- Publicitat -

Així mateix el trio electrònic ha firmat amb Live Nation que els portarà de gira mundial, quan la situació actual ho permeti.