LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 14: DaBaby attends the 63rd Annual GRAMMY Awards at Los Angeles Convention Center on March 14, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy )

DaBaby és un dels rapers més en forma del moment, és de fet el desè artista més escoltat a tot el món a Spotify i continua triomfant en el remix de ‘Levitating’ de Dua Lipa.

Ara el músic ha estat notícia per una sèrie de comentaris homòfobs i sexistes que ha fet durant un concert i que poden veure’s a un vídeo.

Durant un concert el passat diumenge al festival Rolling Out Loud de Miami, el raper ha animat al públic a encendre la llum del mòbil, a no sé que hagin vingut al concert amb VIH, Sida o altres malalties de transmissió sexual que fan que et moris en dues o tres setmanes. I ha afegit, noies si el vostre cony fa olor a aigua, obriu la llum del mòbil; nois, si no xupeu polles als aparcaments, obriu la llum del mòbil.

- Publicitat -

El raper també ha causat polèmica quan ha convidat al també raper Tori Lanez, que va ser la persona que va disparar a Megan Thee Stallion. La rapera havia actuat feia una estona i ha presentat a Lanez amb to burleta amb la frase “endevineu qui és”.

DaBaby ha estat criticat pels seus comentaris, però lluny de demanar perdó ha respost a través d’Instagram i ha reiterat les seves paraules dient que “tot el món va encendre el mòbil perquè els seus fans gais no tenen la puta Sida, ja que es cuiden. No són drogats del carrer, els seus fans gais tenen classe”.

Una de les reaccions que s’ha vist a la xarxa és la de Dua Lipa qui s’ha mostrat sorpresa i horroritzada per aquestes paraules. També ha afegit sobre la importància de treballar junts per lluitar contra l’estigma i la ignorància sobre el VIH i la Sida.

Alguns fans de la cantant han reclamat que elimini de totes les plataformes la col·laboració entre els dos artistes.