Cal viatjar 15 anys enrere per recuperar temes com ‘Sueños de sirena’, ‘Tomasín’ o ‘¿Cómo explicarte?’, que sortien a la llum amb el primer àlbum de La Pegatina ‘Al Carrer’. Un viatge en el temps que ara serà més fàcil de fer, ja que la banda publicarà aquest 8 de juny un llibre biogràfic on repassa la seva història i els èxits arreu del món.

‘La Pegatina. Adrenalina’ és el títol de l’obra, fruit d’una conversa entre els prestigiosos crítics musicals Kike Babas i Kike Turrón amb el guitarrista i fundador Rubén Sierra i altres membres del grup com Adrià Salas, Ovidi Díaz, Ferran Ibáñez, Axel Magnani, Romain Renard, Sergi López, Miki Florensa i Miguelón Gracia.

- Publicitat -

Al llarg de 240 pàgines, s’explica l’evolució musical des del mestissatge barceloní del primer disc fins a la multiculturalitat global, adquirida gràcies a molts anys de festa i ball a escala internacional. El relat ve acompanyat amb més de 200 fotografies, i es nodreix amb les contribucions de col·laboradors del grup com Gambeat, CheSudaka, Amparanoia, Esne Beltza, o Maribel La Canija (La Gran Pegatina).

Aprofitant la presentació d’aquest llibre, també s’han anunciat els primers concerts confirmats de la gira 2021-22, que farà parada a l’estadi Lluís Companys de Barcelona (amb el Share Festival) i visitarà el territori espanyol i europeu.

Gira internacional 2021-22

19 JUN. Mallorca. Géiser Festival
04 JUL. Mozota. El Bosque Sonoro
16 JUL. Madrid. Festival Rio Babel – Wanda Metropolitano
17 JUL. Rota. Rota es música
23 JUL. Barcelona. Share Festival
08 AGO. Bueu. Sonrias Baixas
13 AGO. Torre Pacheco. Recinto Parking Ifepa
02 SET. Den Haag (NL). Paard
04 SET. Groningen (NL). Oosterpoort
05 SET. Schijndel (NL). Paaspop
25 SET. Lorca. Viva Lorca
11 DES. Madrid. Wizink Center
22 MAR. Wiesbaden (DE). Kulturazentrum Schlachthof
24 MAR. Bulle (DE). Ebullition
26 MAR. Cologne (DE). CBE Bahnhof
27 MAR. Hamburg (DE). Knust
28 MAR. Berlin (DE). Gretchen
30 MAR. Wien (AT). Arena Wien (kleine Halle)
31 MAR. München (DE). Ampere
01 ABR. Erlangen (DE). E-Werk