Canet Rock ha preparat un desplegament per tot Catalunya per facilitar a tots els assistents les proves d’antígens que són requisit indispensable per poder accedir al recinte del Pla d’En Sala, també per les persones que ja hagin estat vacunades. En total, el dissabte 3 de juliol s’hi faran més de 22.000 testos entre públic, organització, treballadors, artistes i premsa entre les 9 del matí i les 8 del vespre. CANETROCK té un públic provinent d’orígens molt diversos de tota la geografia catalana i per això s’ha decidit fer aquest desplegament.

Els punts seran a Barcelona, Canet de Mar, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Olot, Reus, Sabadell, Tarragona, Tàrrega, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú i l’objectiu és que la majoria d’assistents arribin amb un test d’antígens negatiu a Canet de Mar. Des d’avui, ja es pot reservar hora per fer-se aquest test en el punt més pròxim a l’origen de cada persona clicant aquí.

Per això l’organització ha preparat un sistema perquè els qui tinguin entrada des de fa més d’un any, la substitueixin per una altra que inclou el test. Aquest operatiu suposarà un sobre cost de les entrades de 7 euros. Un cop s’hagin canviat les entrades, els assistents hauran de descarregar-se l’aplicació CanetRock Test en els seus dispositius mòbils i crear un usuari. Aquesta aplicació, que estarà disponible en els pròxims dies, permetrà fer-se el test, rebre el resultat i servirà per accedir al recinte.

- Publicitat -

Per poder entrar-hi caldrà portar, doncs, l’aplicació amb el resultat negatiu de l’antigen i el DNI. En el mateix accés l’organització facilitarà una mascareta FFP2 que serà obligatòria dur-la durant el festival.

CANETROCK21 és una prova pilot que dona continuïtat a l’estudi observacional que es va fer el Palau Sant Jordi organitzat per Festivals per la Cultura Segura i del que Canet Rock en va formar part.