Després dels bons resultats del concert al Palau Sant Jordi, seguim treballant de la mà dels científics de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses per obrir portes els dies 1, 2 i 3 de juliol sense distanciament entre el públic. Les mesures que s’implementaran seran les recomanades pels experts i comptaran amb el mateix rigor per tal d’aconseguir el millor dels espais segurs.

El nou cartell del VIDA 2021 incorpora noves confirmacions tan destacades com Love of Lesbian, Nathy Peluso, Hinds i Joe Crepúsculo, entre d’altres. Noms que s’afegeixen als artistes ja confirmats com Vetusta Morla, Stay Homas, Sen Senra, Rigoberta Bandini, Clara Peya, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ferran Palau i molts més. El cartell d’enguany quedarà totalment complet amb la programació d’electrònica dins el marc del Vida Club i la programació a La Daurada Beach Club que s’anunciaran properament.

Tot i la voluntat de mantenir el mateix cartell del VIDA 2021 en l’apartat internacional, els grups i tots els seus equips de treball ens han comunicat les dificultats de dur a terme les respectives gires aquest estiu i, conjuntament, han acordat que passaran a formar part del cartell del VIDA 2022 que anunciaran la setmana del 5 de juliol.

- Publicitat -