Foto: Gemma Martz

Els únics concerts que realitzarà aquest estiu Joan Dausà seran en el marc del “Respira: Un concert, una festa, una experiència”. Es tracta d’un nou esdeveniment, ideat pel mateix Dausà, que tindrà lloc al recinte de la ciutat grega i romana d’Empúries (Museu d’Arqueologia de Catalunya), a l’Escala, durant sis dies -24, 25 i 26 de juny i 2, 3 i 4 de juliol-.

Joan Dausà coneix bé aquest bell entorn de l’Empordà, que l’acull durant llargues temporades i que precisament li ha servit de teló de fons durant la composició d’algunes de les noves cançons. Aquesta cita no només serà única pel marc especial on s’ubica sinó també perquè el públic assistent escoltarà abans que ningú totes les cançons que formaran part del seu quart disc, que es publicarà a la tardor.

“Respira: Un concert, una festa, una experiència” es concep com un espai de trobada sota els pins, al costat del mar i amb les ruïnes Gregues com a teló de fons. A part dels concerts de Joan Dausà, el recinte del festival comptarà amb un espai Village on abans i després de l’actuació el públic podrà degustar la gastronomia de l’Empordà i fer una cervesa, un bon vi o còctels d’autor. Aquest espai comptarà amb l’actuació d’un DJ que tancarà cadascuna de les sis vetllades programades.

- Publicitat -

Joan Dausà ha demostrat el seu gran poder de convocatòria una vegada més. En tan sols 48 hores va exhaurir quatre dels sis concerts que finalment s’han acabat anunciant. En total ja s’han venut 6.500 de les 7.500 entrades que s’han posat a la venda.

DATES DEL RESPIRA
24 de juny – Últimes entrades
25 de juny – Entrades exhaurides
26 de juny – Entrades exhaurides
2 de juliol – Entrades exhaurides
3 de juliol – Entrades exhaurides
4 de juliol – Últimes entrades