Canet Rock tornarà al Pla d’en Sala el 3 de juliol, amb un aforament de 22.000 persones i amb mesures especials per la Covid-19 sota la supervisió de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, i seguint les directrius de la Conselleria de Salut i el PROCICAT. Aquest festival, juntament amb el Cruïlla i el Vida Festival, formen part d’una prova pilot amb control epidemiològic posterior i és una continuació de l’estudi observacional que van dur a terme Festivals per la Cultura Segura al Palau Sant Jordi del que CanetRock en va formar part.

Els assistents hauran de certificar a l’entrada del recinte que han donat negatiu amb un test d’antígens que s’hauran de fer el mateix dia en punts instal·lats per l’organització del festival. A l’accés es repartirà una mascareta FFP2 que, un cop dins, hauran de portar sempre posada tret de la zona de restauració. Durant tots els concerts es podrà ballar i cantar sense mantenir distància de seguretat.

Pel que fa a les actuacions, es manté el mateix cartell que s’havia anunciat el juliol passat.

- Publicitat -

Els pròxims dies, l’organització informarà sobre l’operatiu específic, els protocols i mesures sanitàries a seguir per part del públic que assistirà al Festival.

El Festival fa un gran esforç logístic i organitzatiu per tirar endavant aquesta edició que li suposarà un important augment de la despesa en personal, tests i infraestructures per realitzar 22.000 proves d’antígens en un sol dia. Només una part del cost d’aquest operatiu es reverteix als assistents que hauran d’afegir 7€ al preu de l’entrada que ja van adquirir. Els espectadors que no puguin assistir al Festival se’ls retornarà l’abonament complet. Les entrades retornades es posaran immediatament a la venda a 40 +7€ antígens.