El raper DMX es troba hospitalitzat des d’aquesta passada nit després de patir una sobredosi de drogues que li han provocat un atac de cor. Fonts de TMZ expliquen que el seu estat de salut és greu i que l’artista es troba en “estat vegetatiu”, tot i que altres mitjans apunten que hi ha “alguna activitat cerebral”.

El músic es troba ingressat a la unitat de cures intensives d’un centre hospitalari de White Plains a Nova York.

No és la primera vegada que el raper pateix una sobredosi. El 2016 el van trobar inconscient a un pàrquing. Tres anys més tard i després de sortir de la presó per evasió fiscal va ingressar a un centre de rehabilitació per por a tornar a tenir una recaiguda.

- Publicitat -

Després de triomfar amb la seva música durant les dècades dels 90 i 2000, darrerament ha tornat a ser notícia després d’aparèixer  al prograa Verzuz amb Snoop Dogg. Alguns mitjans com Sterogum apunten que es trobaria preparant un nou disc amb col·laboracions d’Usher, Alicia Keys, Bono, Lil Wayne o el mencionat Snoop Dogg.