Ja fa unes setmanes que Coldplay van anunciar que estaven treballant en un nou disc i des de fa alguns dies que la xarxa bull amb l’aparició d’una web anomenada AlienRadio.fm, que avui s’ha confirmat a través de la newsletter del grup, que la banda britànica està al darrere de l’assumpte.

Durant el passat diumenge van aparèixer en ciutats com Londres i Nova York uns cartells publicitaris amb símbols desconeguts que et portaven a la mencionada pàgina web.

- Publicitat -

La xarxa va desxifrar el missatge i va concloure que volia dir “Coldplay – Higher Power – 7 de maig”. Així mateix a la pàgina web en qüestió es podien trobar algunes emissores de Corea del Sud, país on actualment es troba Chris Martin.

La banda britànica acostumen a agafar inspiració pels seus treballs en els països on visita i aquesta dada ens podia donar certes pistes de la sonoritat del nou disc.

El grup ha confirmat l’estrena d’aquesta cançó que comptarà amb la producció de Max Martin.