The Weeknd suma un nou rècord a les seves esquenes en sumar 52 setmanes al top 10 de la llista Billboard Hot 100 amb ‘Blinding lights’. I ho fa a pocs dies de la gala dels Grammy, on van decidir deixar-lo sense cap nominació, causant una forta polèmica a la xarxa.

La cançó va liderar durant quatre setmanes del mes d’abril del 2020 i des de llavors s’ha anat mantenint entre les 10 primeres posicions (aquesta setmana ocupa el sisè lloc) i suma 65 setmanes a dins del top 100. Així mateix haurà estat 43 setmanes entre el top 5.

‘Blinding Lights’ és una de les cançons incloses a “After Hours” el disc que el canadenc va presentar el 2020 i del qual actualment està triomfant amb ‘Save your tears’, que aquesta mateixa setmana assolia el número 1 a la llista europea desbancant Olivia Rodrigo. En el conjunt de la llista d’Spotify Global ‘Save your tears’ és segona, mentre que ‘Blinding lights’ se situa al setè lloc.

- Publicitat -

A la Primera Llista ‘Save your tears’ ha entrat aquesta setmana al top 10, mentre que ‘Blinding lights’ suma 65 setmanes a la llista (com als Estats Units) i se situa al lloc 24.