Després d’anul·lar la primera edició que s’havia de celebrar el 25 de juliol, 1, 8 i 15 d’agost de l’any passat, el Sisquere Festival reprèn el cartell en format cap de setmana del 16 al 18 d’abril a Torrelameu.

Sisquere és una paraula que s’utilitza com l’expressió “tant de bo” en el català occidental i, més concretament, a les terres de Ponent. Aquest és el títol d’aquesta iniciativa de l’Associació per la Cultura Lliure de Lleida amb el suport de l’Ajuntament de Torrelameu com l’alternativa a la cancel·lació del Freedom Festival a causa de la crisi sanitària.

Durant el tercer cap de setmana d’abril es podrà escoltar el disc de Manel “Per la bona gent“, “El senyal que esperaves” d’Els Amics de les Arts  i la gira ’20 / 20′ amb els vint grans èxits d’Els Pets. L’organització aposta també pel talent de proximitat, els primers tres concerts comptaran amb artistes lleidatans com a teloners: el cantautor Joan Blau, la banda Uënsdei i la cantautora de Lleida Éphona.

- Publicitat -

El festival seguirà els protocols d’acord amb la normativa vigent, garantint espai suficient entre la resta d’espectadors i el grup habitual de convivència que visiti el festival. També hi haurà una zona amb FoodTrucks amb diverses propostes gastronòmiques.

El Sisquere Festival se celebrarà al camp de futbol de Torrelameu i ja es poden comprar les entrades a la pàgina web www.sisquerefestival.com. El preu oscil·la entre els 20 i els 30 euros. Per a més informació podeu consultar el perfil d’Instagram del festival (@sisquerefestival) o la pàgina web.