Selena Gomez serà portada el mes d’abril a la revista Vogue, que ha realitzat una entrevista a la popular artista que aquest divendres edita un EP en castellà “Revelación“.

El titular més cridaner és el que fa referència al seu futur professional, on explica que vol intentar-ho per última vegada abans de retirar-se de la música. Explica que és difícil seguir fent música quan la gent no et pren seriosament. Va arribar a un punt en què s’ha arribat a preguntar perquè seguia fent això. Creu que ‘Lose you to love me’ era la millor cançó que havia publicat, però algunes persones els hi va semblar poc.

Sobre el seu nou disc en espanyol diu que és un homenatge a la seva herència, ja que amb els seus avis paterns parlava en castellà i aquest projecte feia anys que el volia publicar. De moment hem pogut escoltar tres cançons, una de les quals ‘Baila conmigo’ està tenint una bona rebuda.

- Publicitat -