El setembre de 2019 s’anunciava que Metronomy actuarien a Barcelona el març de 2020. Ningú s’hauria pogut imaginar el que viuria el món per aquelles dates. El grup havia de presentar “Metronomy Forever” i la banda es preparava per una extensa gira europea.

Metronomy es veurien plenament afectats per la pandèmia i decidien ajornar el concert al mes de setembre, però tampoc es va poder dur a terme. La següent data era l’abril d’aquest any i finalment aquest concert s’ha decidit moure al 6 de març de 2022 a la Sala Razzmatazz.

La banda pensa fer una reedició del disc el proper 30 d’abril i incloure algunes cançons inèdites.

- Publicitat -

Totes les entrades adquirides seran vàlides per la nova data.  Aquelles persones que no puguin o no vulguin acudir a les noves dates, poden sol·licitar la devolució contactant amb el punt de venda on van realitzar la compra (Redtkt, DICE o Ticketmaster) aportant les dades (correu electrònic i número de comanda o referència) des d’avui i fins al 5 d’abril.