La Telecogresca d’enguany tindrà lloc durant els dies 9 i 10 d’abril al Parc del Fòrum de Barcelona i ho farà amb un cartell per caure de cul amb Lágrimas de Sangre, Los Chikos del Maíz, Roba Estesa i El Pony Pisador a la jornada del 9 d’abril, mentre que l’endemà es podrà gaudir de la presentació del nou disc de Zoo, el primer concert de La Fúmiga a Catalunya, The Tyets, Miquel del Roig, Jazzwoman i Lo PutoCat.

Aquest any i a causa de les mesures de seguretat amb la Covid els horaris seran diferents dels habituals. En la jornada del 9 d’abril seran des de les 4 de la tarda a les 10 de la nit, mentre que pel 10 d’abril l’horari serà a les 12 del migdia per Miquel del Roig i Lo PutoCat, i de les 5 de la tarda a les 10 de la nit per la resta de concerts.

Els diferents tipus d’entrada ja es poden adquirir a través del web de la Telecogresca.

- Publicitat -

COM SERÀ LA TELECOGRESCA AMB LES ACTUALS MESURES PER LA COVID 19

Els assistents hauran d’estar asseguts als llocs que els hi han estat assignats i només es podran aixecar per anar als lavabos o al servei de barra i restauració. S’haurà de portar mascareta en tot moment i es farà una entrada i sortida esglaonada per evitar aglomeracions.

Es permetrà el consum de begudes sempre que les mesures sanitàries del moment ho permetin.

Si les mesures del moment inclouen el confinament municipal, només podria assistir al festival la gent de Barcelona. En el cas que no i algú de fora de Barcelona es comprés l’entrada i més tard les mesures tornessin a endurir-se, prohibint a aquesta persona assistir al festival, es retornarien els diners.

En el cas que s’ajorni les entrades seguirien tenint validesa per la nova data, però hi hauria la possibilitat de retornar l’entrada. En el cas que es cancel·li es tornarien els diners automàticament.

Mesures COVID-19:

No es permetrà l’accés al recinte a les persones que mostrin símptomes compatibles amb la malaltia de la Covid-19.
No es permetrà l’accés als assistents amb una temperatura corporal igual o superior als 37,5 ºC.
És obligatori l’ús de mascareta en tot el recinte.
És obligatori respectar la distància de seguretat.