Coldplay està treballant en el seu novè disc que arribarà al llarg d’aquest any i segons apunta el diari The Sun podria dir-se “Music of the spheres“.

El diari apunta que el grup hauria estat preparant el disc durant la pitjor època de la pandèmia i que arribaria durant els propers mesos. Aquesta informació no ha pogut ser contrastada, ja que de moment els representants del grup han volgut fer comentaris.

A la pàgina web del registre de marques britànica es pot comprovar com els quatre membres del grup tenen registrada la marca “Music of the Spheres”, no només per editar material audiovisual, també per cartells, marxandatge i màrqueting.

- Publicitat -

El disc arribaria dos anys després d'”Everyday life”, el treball on el grup va avançar que no faria gira mundial per reduir l’impacte mediambiental. Segons el web de Genius es podria publicar el mes de setembre.