Els Amics de les Arts presenten una nova edició del Festivalot, el festival musical pels més petits i que enguany es podrà gaudir els dies 28, 29 i 30 de maig a Girona.

Entre les bandes que en formaran part trobem els mateixos organitzadors, així com Els Pets, Doctor Prats, Suu, El Pot Petit i Cesk Freixas.

L’oferta de concerts es reduirà només a l’interior de l’Auditori, que garanteix totes les mesures de seguretat i control d’aforaments. D’aquesta manera, el Festivalot promet ser un festival segur, per poder cantar i ballar en família i recuperar aquesta trobada tan esperada per a les famílies que ja va haver de cancel·lar l’edició del 2020.

- Publicitat -

Des de l’organització s’ha valorat mantenir els preus populars (de 2 a 12 euros) a les entrades, per seguir obrint el festival a tots els nens i nenes en una edició més necessària que mai. El Festivalot Market i els concerts de La Devesa no es podran celebrar per no poder complir amb les mesures de seguretat que requereixen els esdeveniments culturals en temps de pandèmia, preveient que encara seran vigents el mes de maig vinent.

El projecte solidari del Festivalot, que col·labora amb grups escolars de Girona i Salt que treballen la música com a eina per a la igualtat d’oportunitats per a tots els nens i nenes, es continuarà també en aquesta nova edició del festival.

HORARIS

divendres 28 de maig

19h Els Amics de les Arts – concert especial familiar

dissabte 29 de maig

Els Pets – concert especial familiar (10.15 i 13h)
El Lleó Vergonyós de El Pot Petit (11.30h; 15h i 18h)
Suu – concert especial familiar (16.15h)

diumenge 30 de maig

Dr Prats – concert especial familiar (10.15 i 13h)
Cesk Freixas – concert especial familiar (11.30h)