The Weeknd ha anunciat la publicació d’un recopilatori anomenat “The Highlights” que arribarà el 5 de febrer, dos dies abans de la seva actuació a la mitja part de la Super Bowl, en una acció que pot catapultar el disc a la primera posició de moltes llistes d’èxit.

El disc inclou temes com ‘Blinding lights’, el gran èxit del 2020 a nivell mundial, també ‘In your eyes’, ‘Save your tears’, o col·laboracions amb Daft Punk amb ‘I feel it coming’ i ‘Starboy’, així com ‘Love me harder, la peça que va cantar amb Ariana Grande. Tampoc falta ‘Pray for me’ amb Kendrick Lamar o ‘Earned it’.

TRACKLIST:

- Publicitat -

1. SAVE YOUR TEARS
2. BLINDING LIGHTS
3. IN YOUR EYES
4. CAN’T FEEL MY FACE
5. I FEEL IT COMING FT. DAFT PUNK
6. STARBOY FT. DAFT PUNK
7. PRAY FOR ME FT. KENDRICK LAMAR
8. HEARTLESS
9. OFTEN
10. THE HILLS
11. CALL OUT MY NAME
12. DIE FOR YOU
13. EARNED IT
14. LOVE ME HARDER, ARIANA GRANDE & THE WEEKND
15. ACQUAINTED
16. WICKED GAMES
17. THE MORNING
18. AFTER HOURS