Shakira és notícia aquest dimecres després de saber que ha venut els drets de les seves més de 100 cançons a Hipgnosis Songs Fund Limited, una empresa amb seu a Londres i que es dedica a la inversió musical. De fet fa poc ha adquirit els drets d’altres artistes com The Chainsmokers, Mark Ronson o de Red One, el productor dels primers treballs de Lady Gaga.

L’empresa ha adquirit el 100% dels drets de publicació musical de la cantant, inclosa la participació dels ingressos tant d’edició com d’autor.

Entre les cançons del catàleg de la colombiana trobem peces com ‘Suerte / Wherener Wherever’, ‘Hips don’t lie’, ‘La tortura’, ‘Loba / She Wolf’, ‘Waka Waka’, ‘Loca’, ‘Chantaje’, ‘Me enamoré’, ‘La bicicleta’ o ‘Me enamoré’ entre altres.

- Publicitat -

La xifra de la compra no s’ha fet pública i no inclouria els possibles nous temes que la cantant estreni.

Recentment Bob Dylan també venia tot el seu catàleg musical per 250 milions d’euros..