El Festival Strenes de Girona presenta un segon avançament de cartell amb tres noves incorporacions: La Pegatina, Arnau Griso i Ovidi5. Les entrades s’han posat a la venda aquest dilluns 4 gener a les 10 del matí a la web del festival.

Divendres 9 d’abril a l’Auditori de Girona, La Pegatina estrenarà en directe les cançons del seu nou disc “Darle la vuelta” i farà el seu primer concert a l’Estat després d’un any i mig sense pujar als escenaris per culpa de la pandèmia. Arnau Griso presentaran a Girona el seu nou espectacle el 16 d’abril amb les noves cançons que publicaran pròximament. I, Ovidi5, la formació de David Caño, Borja Penalba, David Fernàndez i Mireia Vives presentaran el seu primer disc titulat “Ovidi a la Beckett”. El 24 d’abril al Teatre Municipal de Girona faran un concert on homenatjaran a Ovidi Montllor quan es compleixen vint-i-cinc anys de la seva mort, en un format molt especial gràcies a la col·laboració en directe del mestre Toti Soler.

Aquest nou avançament se suma als artistes que es van anunciar al desembre com Amaral, Stay Homas, La Casa Azul, Oques Grasses, Buhos o Ferran Palau. Amb això, ja es coneix una catorzena de la vintena de creadors que formaran part del cartell de la 8a edició del festival.

- Publicitat -

“La creació no es pot ni restringir ni confinar” és el lema d’aquesta edició del Festival Strenes. El festival sempre ha fet costat als creadors i creadores i, en aquests temps d’incertesa, no deixarà de fer-ho. El festival gironí vol recuperar la normalitat que ha robat la Covid-19.