Els Amics de les Arts feia uns quants dies que estaven poc actius a les xarxes, fins que aquest divendres han trencat el silenci per anunciar que estan començant a treballar en un musical al costat de la productora Minoria Absoluta (Està Passant, Polònia) i de l’escriptor Marc Artigau.

Segons comenta el grup, fa dos anys que treballen en el tema i que avui han fet la primera lectura completa del text i les cançons que el vertebren. El trio s’ha sentit molt emocionat de presentar la feina després de tant de temps, i és que tot s’ha fet des de zero, crear la història, el món, els personatges…

Ara comença la fase de perfilar tot el que ja tenen entre mans i aconseguir fer el millor espectacle possible, retocant, reescrivint i repensant totes les coses que avui han pogut viure.

- Publicitat -

Tot això mentre la seva gira d’El senyal que esperaves continua en marxa.