Mariah Carey ha necessitat 26 anys per aconseguir situar la seva nadala ‘All I Want For Christmas is You‘ a la primera posició de la llista britànica. Mai fins al moment havia assolit aquesta posició i sempre havia quedat com a màxim a la segona plaça, com l’any passat en el seu vint-i-cinquè aniversari.

Ara ha aconseguit desbancar Ariana Grande amb la potent ‘positions’, que encara té més mèrit. La Carey ha sumat més de 10 milions de streamings en una setmana, les dades més altes de tot el 2020.

La nadala per excel·lència ja havia liderat als Estats Units anteriorment així com a gran quantitat de països i actualment és la segona cançó més escoltada a tot el món a Spotify, només superada per ‘Dákiti’ de Bad Bunny.

- Publicitat -

La segona posició de la llista és pels Wham amb ‘Last Christmas’, una altra històrica cançó que tampoc mai ha arribat fins al primer lloc a la llista britànica.