“La creació no es pot ni restringir ni confinar”. Aquest és el lema de la vuitena edició del festival Strenes de Girona. Aquesta tardor i al llarg dels pròxims mesos es llançaran al mercat un gran nombre de nous treballs, EPs, cançons… I el Festival Strenes, com sempre, farà costat a tots els seus creadors i creadores. I ho farà del 26 de març al 2 de maig.

Entre els primers noms anunciats destaca el concert acústic d’Amaral, les estrenes dels nous discs d’Oques Grasses, Stay Homas, Ferran Palau o Judit Neddermann. També actuaran els Ginestà, La Casa Azul, Buhos o Andrea Motis. Són només una part dels vint-i-cinc noms que formaran part del cartell.

Les entrades es posen a la venda avui dimarts a partir de les 20h del vespre al web del festival.

- Publicitat -

El festival recupera la màgia de l’escenari de les Escales de la Catedral i programa també concerts als espais habituals, com l’Auditori, el Teatre Municipal, l’Auditori de La Mercè o la Sala La Mirona, amb les restriccions d’aforament corresponents i totes les mesures de seguretat vigents en el moment de dur a terme els espectacles. Inicialment, es posaran a la venda els espectacles amb un 50% d’aforament i s’ampliarà al 70% en cas que la llei permeti augmentar-ne l’aforament.