Aquest dissabte ‘Blinding lights‘ l’èxit de The Weeknd ha sumat 53 setmanes consecutives a dins la Primera Llista, fet que el converteixen en la cançó que més ha resistit entre les 40 posicions en les 410 setmanes de creació de la llista.

The Weeknd va entrar a la Primera Llista el 14 de desembre del 2019 i va aconseguir el lideratge el 7 de març, posició que va mantenir 3 setmanes.

‘Blinding lights’ és el gran fenomen musical del 2020, amb nombrosos rècords i xifres espectaculars, però que no van ser suficients mèrits pels premis Grammy, que van decidir oblidar-se del cantant, del disc “After Hours” i de la cançó, i deixar-la sense cap nominació, fet que va provocar la queixa del músic i de molts artistes que li van donar suport.

- Publicitat -

Amb aquestes 53 setmanes, que podrien ser moltes més i és que la cançó encara té presència a les llistes de tot el món i fa pocs dies se n’ha fet una versió remix amb Rosalía, el canadenc destrona a Oques Grasses i ‘In the night’, que precisament aquest 2020 va assolir les 52 setmanes a dins les 40 posicions.

TOP 10 MÉS VETERANES A LA PRIMERA LLISTA

1 The Weeknd – Blinding lights (53 setmanes (o més))
2 Oques Grasses – In the night (52 setmanes)
3 Lewis Capaldi – Someone you loved (45 setmanes)
4 Ed Sheeran – Perfect (41 setmanes)
5 Ed Sheeran – Thinking out loud (40 setmanes)
6 Rudimental – These days (40 setmanes)
7 Topic & A7S – Breaking me (40 setmanes)
8 Miki Núñez – Escriurem (39 setmanes)
9 Years & Years – King (38 setmanes)
10 Justin Timberlake – Can’t stop the feeling (38 setmanes)