Billie Eilish ha explicat a tráves d’algunes històries d’Instagram detalls sobre el seu segon disc, que està més a prop del que ens pensem.

La cantant ha explicat que ens ha fet un àlbum, però no el pensa publicar si seguim fent bromes sobre els seus cabells. Té pensat canviar-los després de l’estrena del seu documental “The World’s a little blurry” i serà el final d’una era i l’inici d’una altra.

Eilish ha explicat que està en un moment molt creatiu de la seva vida, en un 2020 on ha estrenat tres cançons, la darrera de les quals ‘Therefore I Am’, ocupa el número 1 de la Primera Llista aquesta setmana.

- Publicitat -

El documental està previst que s’estreni el mes de febrer a través d’Amazon i en un parell de mesos podria començar la mencionada nova era amb la publicació del seu esperat nou disc, encara que fa un temps els germans Eilish van explicar que no volien treure el segon treball fins que la pandèmia s’acabés.