Bad Bunny

Per primera vegada en 64 anys, un disc cantat totalment en espanyol es fa amb la primera posició de la llista Billboard 200. Bad Bunny ha aconseguit aquest fet històric gràcies a “El último tour del mundo“, el tercer disc que edita aquest 2020 i que el confirmen com un dels artistes més venuts de l’any.

En la seva primera setmana a la venda ha despatxat 116.000 còpies, que superen les 60.000 que ha venut Miley Cyrus amb “Plastic Hearts” i que debuta en segona posició.

En el passat sí que hi ha hagut artistes llatins que han publicat la majoria dels seus discs en espanyol i que han assolit el número 1 com el cas de Il Divo amb “Ancora”, però de les 10 cançons del disc 7 eren en espanyol.

- Publicitat -

És el tercer disc que situa entre el top 10 Bad Bunny al llarg del 2020 després del segon lloc que va assolir amb “YHLQMDLG” i el setè amb “Las que no iban a salir”.

Mentrestant el seu senzill ‘Dákiti’ continua com la cançó més escoltada a Spotify a nivell global, a poca distància de ‘All I Want For Christmas is You’.