El cantant català Alfred García serà l’encarregat de cantar el tema principal de ‘Los Espabilados‘ la nova sèrie de l’Albert Espinosa i que s’estrenarà a finals de gener a Movistar Plus. La peça també formarà part del segon disc del músic.

La cançó s’estrenarà el 15 de gener i ha estat escrita i creada pel cantant català al costat de Pablo Cebrian, Michael Freeman, Brendan Dekora, Kim Fanlo, Iñaki de las Cuevas, Carlos Dueñas, Àlex Carretero e Yves Roussel. Anirà acompanyada d’un videoclip dirigit per Geoffrey Cowper.

La sèrie està inspirada en la novel·la del propi Espinosa “Lo que te diré cuando te vuelva a ver‘ i explica la història d’un grup de joves que escapen d’un centre psiquiàtric per realitzar un viatge per Europa. Estarà protagonitzada per Miki Esparbé, Àlex Brendemühl i Marta Torné, així com els joves Álvaro Requena, Marco Sanz, Sara Manzano, Aitor Valadés i Héctor Pérez.

- Publicitat -

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por @alfredgarcia