The Weeknd ha anunciat que serà l’artista que posarà música a la Super Bowl, l’esdeveniment esportiu més popular dels Estats Units i que el 2021 tindrà lloc el 7 de febrer al Raymond James Stadium de Tampa, Florida.

Després d’un 2020 molt bo pel canadenc gràcies al disc “After Hours” i a temes com ‘Blinding lights’ o ‘In your eyes’, el fet que hagin pensat en ell és més que encertat vista la bona repercussió dels seus èxits al llarg dels últims anys.

El canadenc agafarà el relleu de Shakira i Jennifer Lopez que aquest any van ser les responsables d’amenitzar la mitja part.

- Publicitat -

No se sap encara com serà l’actuació, si comptarà amb alguns convidats de luxe, si es podrà celebrar com sempre, si serà una actuació pregravada i evidentment si hi haurà reducció en l’aforament del recinte.