Ahir els premis Grammy van donar a conèixer les nominacions de la pròxima edició i la sorpresa va ser majúscula quan el canadenc The Weeknd no va aparèixer en cap categoria, després d’un 2020 on la seva música ha brillat a tot el món i la seva cançó ‘Blinding lights’, ha aconseguit varis rècords a les llistes mundials. Així mateix la crítica també valorava molt positivament el disc.

Davant d’aquest fet, la xarxa va reaccionar incrèdula davant d’un escàndol d’aquest calibre i avui l’implicat ha reaccionat a Twitter manifestant la corrupció que hi ha als premis i demanant explicacions. M’ho deuen a mi, als meus fans i la indústria es mereix transparència.

- Publicitat -

El missatge acumula més d’un milió de m’agrada, més de 300.000 RT i respostes d’artistes que li donen suport com Elton John o Pharrell Williams.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Elton John (@eltonjohn)

A través d’un comunicat, el president de l’acadèmia Harvey Mason Jr. ha contestat a l’artista dient que entenen que estigui decebut per no estar nominat, a ell mateix també li va sorprendre. Aquest any la seva música ha estat increïble i la seva contribució a la comunitat musical i al món en general és digna d’admiració.

Mason també deixen clar que els Grammy no estan castigant a The Weeknd per les tenses negociacions amb els seus representants per actuar a la gala, ja que les votacions es van fer molt abans que això passés.