El Petit de Cal Eril anuncia el llançament de “Com quan dormim”, una cançó nova que es publicarà en un single de vinil d’edició limitada i numerada. Estarà acompanyada a la cara B de “Close to me”, la versió del clàssic de The Cure que el grup ja va estrenar durant el primer confinament.

El nou senzill es publicarà el 4 de desembre però des d’ara mateix ja es pot fer el preorder, que inclou la descàrrega en exclusiva de la cançó des del mateix moment de fer la comanda.

“Com quan dormim” va ser enregistrada i produïda pel mateix grup al setembre al seu estudi de Guissona, en un gravador analògic de 8 pistes. Jordi Matas i Joan Pons es van fer càrrec de la mescla, i va ser masteritzada per Heba Kadry a Brooklyn (NY, USA).

- Publicitat -

Tant la cara A com la B d’aquest nou single estan connectades per la son i els somnis, una aproximació a l’inconscient.

Amb aquest llançament, El Petit de Cal Eril tancarà tant l’any 2020 així com la gira de l’Energia Fosca, que malgrat els entrebancs ha estat extensa, amb quasi 60 concerts. El grup començarà a treballar properament en un nou disc que apareixerà durant el 2021.

Per acompanyar el single, el grup ha dissenyat unes noves samarretes amb la il·lustració de la portada, obra de l’Eduard Vila Regalim, estampada en cotó 100% natural i producció ètica certificada en uns colors únics.