La boy band sud-coreana, BTS, han descobert la llista de cançons del seu nou àlbum ‘BE‘ amb fotos conceptuals d’aquest i els seus seguidors ja han revolucionat les xarxes socials.

En el nou àlbum de la banda trobarem 8 cançons que la majoria són en anglès menys, ‘Fly to My Room’, ‘Telepathy’ i ‘Disease’, que són en coreà. Entre les cançons en anglès, estava clar que no hi podia faltar el seu últim èxit Dynamite, que en el seu moment va trencar rècords a YouTube tenint més de 40 milions de visualitzacions en les 6 primeres hores.

En el comunicat que ha fet Big Hit Entertainment, no només es desvelaven el títol de les cançons de l’àlbum. La companyia ha volgut regalar als seguidors alguns dels versos que donaran vida a la primera cançó de l’àlbum ‘Life Goes On’, que diuen així “La vida segueix com un ressò al bosc, com una fletxa en el cel blau. En el meu coixí, a la meva taula. La vida segueix així de nou“.

- Publicitat -

Està clar que JinJimin, VJungkook, J-Hope, RMSuga, han vingut per quedar-se a les llistes d’èxits i per portar una mica d’esperança i llum en aquest 2020 tan fosc. Però de moment, caldrà esperar fins al 20 de novembre per escoltar, el que és el seu cinquè àlbum d’estudi, i que de ben segur que no ens deixarà indiferents.