La cançó ‘Señorita‘, estrenada el 2018, ens va demostrar què hi havia molta química entre Shawn Mendes i Camila Cabello, i això que aleshores encara no eren parella.

Fa més d’un any que van començar la seva relació i el seu amor no deixa de créixer i de consolidar-se. Els dos artistes van passar el confinament junts, cosa que els ha ajudat a estar més units que mai. Encara que els rumors sobre una suposada ruptura no desapareixen, està prou clar que la seva relació és prou sòlida.

Una bona prova de què la seva relació és prou seriosa, és el pròxim disc de Shawn Mendes. Abans, arribarà un documental, ‘In Wonder‘, que ensenyarà la seva vida de gira i alguns moments íntims de l’artista.

- Publicitat -

Gràcies al tràiler del documental hem aconseguit compilar prou informació, com per exemple, que tots els nous temes de l’artista estan inspirats en Camila Cabello, la seva musa.