El guitarrista Eddie Van Halen ha mort als 65 anys després de no poder superar el càncer que patia. Així ho ha fet saber el seu fill Wolfgang a través de les xarxes socials on ha afegit que era el millor pare que hauria pogut tenir. Cada moment que he compartit amb ell tant a dins com a fora de l’escenari ha estat un regal. Ara mateix el meu cor està trencat i no crec que mai em pugui recuperar d’aquesta pèrdua. T’estimo molt, pare.

Feia temps que els rumors sobre l’estat de salut del músic no eren bons, però ningú esperava que el final fos tan aviat.

Va ser el fundador de la banda de rock que portava el seu cognom i que va assolir enorme popularitat durant la dècada dels 70.

- Publicitat -

Per molts era considerat un dels millors guitarristes de tots els temps. El 1972 va fundar amb el seu germà el grup i sis anys després arribaria el seu disc de títol homònim que seria tot un èxit amb més de 10 milions de còpies als Estats Units.

Cançons com ‘Runnin’ with the Devil’, ‘Ain’t talkin’ bout love’, ‘Jump’ o ‘Panama’ passarien a formar part dels seus grans números 1.

Només als Estats Units van arribar a vendre més de 56 milions de discos i uns 80 a tot el món. Després d’uns anys d’inactivitat van tornar el 2012 amb el seu últim disc que va ser certificat d’or per les seves vendes. El grup estava aturat des del 2015 pels problemes de salut d’Eddie.