Sembla que aquest mes d’octubre serà més mogut del que ens podríem pensar. Després de saber que el 30 d’octubre Ariana Grande podria publicar un nou disc anomenat “Positions”, ara és la britànica Adele la que torna a ser notícia, en el seu cas per fer de presentadora del mític espai Saturday Night Live de la televisió americana.

En el cas d’Adele no està confirmat que canti cap cançó ni que anunciï el seu nou disc, però si més no és curiós aquesta reaparició i per la xarxa s’especula que el seu nou treball podria arribar el mateix dia que el d’Ariana Grande per no competir amb el nou disc de Bruce Springsteen que arriba el divendres 23.

A través d’un missatge a les xarxes socials la cantant de ‘Hello’ ha mostrat una imatge on es veuen tres post-it on es llegeixen les dates del 24 d’octubre, Adele i H.E.R., la cantant que actuarà al programa.

- Publicitat -